Met de fiets?!?

Ja hoor, Oscar is voor de derde keer helemaal vanuit Almere naar kantoor gefietst. Wind tegen – natuurlijk – brug op en af, en vanochtend zelfs een spatje regen. Chapeau*! * goedkeurende uitroep inzake een geleverde prestatie.

CSO doet ook wat

Ook wij zijn natuurlijk gegrepen door de oorlog, die opeens zo dichtbij is. Aangespoord door een relatie, ABC Professionals, hebben we een bescheiden bijdrage geleverd aan de Harry Jaspers Focks Stichting. Op 15 april gaat een bus vol hulpgoederen zoals EHBO-kits, slaapzakken, waterfilters, thermo-kleding, generatoren, zaklampen en batterijen naar Oekraïne.

CSO op een heuse ‘backdrop’!

Mede door CSO is ‘The Smile’, het nieuwste project van Erik van Schaaik succesvol gefinancierd!  In een sleutelscène van de film is Knud, ofwel Smiley, te zien bij een groot reclamebord met daarop het logo van CSO. Hiermee hebben we eeuwige cinematografische roem verworven! In deze scène zien we Knud op de rode loper van…

CSO polariseert er op los

Communicatieplatform Flevoland had op 17 februari weer boeiende en prikkelende activiteit. Door weer & wind en lekker actief: de netwerkmeeting van afgelopen week had als thema polarisatie! Na een warme chocomelk bij Hajé Shops, Hotels & Restaurants bij Natuurpark Lelystad was het tijdens een wandeling uitwaaien en brainstormen aan de hand van stellingen. Wanneer weer?